Termeni si condiții

Achiziţia

După efectuarea unei comenzi, ea va fi confirmată telefonic, iar cumpărătorul are posibilitatea modificării conținutului acesteia.

În cazul produselor executate la comanda cumpăratorului (huse auto fabricate la comandă), acesta are posibilitatea să modifice comanda in 2 zile lucrătoare, după acest termen comanda urmănd a fi trimisă spre execuție.

Comenzile făcute prin intermediul site-urilor web deținute de L.C.A. Automotive SRL sunt supuse regulilor contractelor la distantă, L.C.A. Automotive SRL având calitatea de vănzător, iar clientul care plasează comanda calitatea de compărător.  

Preţurile

Toate preţurile includ TVA, iar costurile expediției  sunt prezentate mai jos. Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile ca urmare a schimbării cursului de schimb sau a situaţiei de pe piaţa mondială a metrajelor.

Garanții

Toate produsele comercializate de către L.C.A. Automotive SRL sunt în concordanta cu declarațiile de conformitate de la producătorii de materii prime, standardele aplicabile în domeniu și normativelor interne, precum si cu cerințele clientului specificate/validate în comandă. 

Produsele văndute și livrate de L.C.A. Automotive SRL nu produc impact negativ asupra mediului și îndeplinesc parametrii de calitate specificați în documentația tehnică. 

Produsele comercializate de L.C.A. Automotive SRL  au termen de garantie în conformitate cu O.G.21/1992 modificata prin H.G. 394/1995, H.G.786/1996, completate cu Legea 37/2002 adică :

- 24 luni în cazul persoanelor fizice pentru husele produse de L.C.A. Automotive SRL

- 12 luni în cazul persoanelor juridice pentru husele produse de L.C.A. Automotive SRL

Vânzătorul este exonerat de raspunderea privind garantia sau aceasta poate fi anulată în urmatoarele cazuri:

- husa s-a deteriorat datorită montajului incorect

- produsul nu a fost identificat corect datorită datelor eronate furnizate de cumparator

- produsul a fost greșit ales sau a fost utilizat pentru alt scop decât cel indicat de vânzător

- produsul prezinta defecte din cauza unui accident de circulatie sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura

- produsul prezinta rupturi, arsuri, taieturi                    

- husele prezinta o uzura normala

Returnarea

1. Produsele executate la comanda, după specificațiile prezentate de client sunt exceptate de la condițiile de returnare, în conformitate cu legislația din Romania. (Ord.130/200, Cap.2, Art.10)

În cazul in care produsul nu corespunde cu specificațiile din comandă, L.C.A. Automotive SRL are obligația de a aduce produsul la specificațiile din comandă prin modificare sau înlocuire, iar dacă acest lucru nu este posibil clientul are posibilitatea de a returna produsul, restituiindu-i-se integral valoarea acestuia. 

În acest caz, L.C.A Automotive SRL va trimite curierul pentru ridicarea produsului, iar cheltuielile de transport vor fi suportate de L.C.A. Automotive SRL.

Condiții pentru returnarea produselor:

1. PFA-urile și persoanele juridice nu beneficiaza de dreptul de retur în 14 zile .

2. Celelalte produse, care nu sunt realizate la comanda clientului (produse aflate pe stoc), pot fi returnate în baza unei solicitări scrise din partea acestuia. Acestă cerere trebuie făcută în maxim 14 zile de la data intrarii in posesie a produsului. În acest caz, cheltuielile de transport sunt suportate de către client. Clientul este responsabil pentru pierderea sau daunele aduse produselor care sunt returnate către L.C.A. AUTOMOTIVE SRL. Adresa de returnare este disponibilă in sectiunea Contact. Returnarea se consideră a fi finalizată în momentul în care produsele returnate au fost primite si examinate. După finalizarea unei returnări, banii se vor restitui în termen de 10 zile.

Nereturnarea produselor in conformitate cu termenii si conditiile menționate mai sus și cu perioada relevanta pentru returnare este considerată a fi echivalentă cu acceptarea produselor.

Fără TVA pentru companiile din UE

Companiile care sunt înregistrate ca plătitoare de TVA într-o ţară UE, alta decât România, şi care pot prezenta un număr valabil de înregistrare ca plătitoare de TVA conform modelului UE, nu vor trebui să plătească TVA. Preţurile de pe site-ul web sunt afişate cu TVA inclus, iar factura o vom emite scazand TVA-ul de 20% existent în prezent in România. Livrarea se va face la adresa companiei.

Pentru a verifica dacă un număr de înregistrare ca plătitor de TVA este valabil, puteţi consulta legătura de mai jos:
http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/

Transfer bancar

Puteţi transfera banii direct în contul nostru bancar. Suma trebuie plătită integral în termen de 5 zile, altfel comanda dvs. va fi anulată. Menţionaţi întotdeauna numărul comenzii dvs. atunci când efectuaţi o plată. Vă vom trimite de îndata produsele aflate pe stoc, sau le vom lansa in fabricație pe cele care urmează a fi executate la comandă.

Deteriorările produse la transport

Deteriorările vizibile ale produselor trebuie comunicate direct către GLS, la primirea coletului. Deteriorările ascunse, produse din cauza transportului, trebuie comunicate GLS imediat ce acestea sunt descoperite.

Produsele care nu sunt primite de client şi ne sunt returnate

Pentru produsele comandate și achitate, care nu sunt acceptate, sau ne sunt returnate, deoarece clientul nu a fost găsit după mai multe încercări de livrare, se va percepe o taxă de administrare, egala cu cheltuielile de transport.

Protectia datelor cu caracter personal

Prezenta politică de confidențialitate vizează datele cu caracter personal ale clienților L.C.A. Automotive . Prin date cu caracter personal se înțelege orice informații privind o persoană fizică identificata sau identificabila, colectate prin intermediul acestei pagini de internet.

Date personale colectate

Informațiile personale colectate sunt: nume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail, cont bancar.

Scopul utilizarii datelor personale

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt furnizate voluntar în momentul plasarii unei comenzi online pe acest site . Aceste date sunt utilizate la intocmirea facturilor și a documentelor de transport.

Comunicarea datelor către terti

Datele dumneavoastră colectate sunt comunicate firmei de curierat care va livrează produsele omandate. Aceste date pot fi utilizate și în cazul recuperarii eventualelor creante, cesiunii de creante către terte părți, la solicitarea institutiior abilitate.

Durata prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt prelucrate pana la expedierea comenzii. După expedierea comenzii datele dumneavoastră sunt pastrate o perioada care nu depășește perioada necesara indeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate acestea.


Drepturile persoanei vizatePersoana vizată are dreptul de a obtine din partea operatorului o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care o privesc.

Persoana vizată are dreptul de a rectifica datele personale inexacte care o privesc. Deasemenea are dreptul sa completeze datele cu caracter personal care sunt incomplete.

Persoana vizată are dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal iar L.C.A. Automotive SRL are obligatia de a sterge aceste date. 

Măsuri de securitate a datelor

L.C.A. Automotive va aplica masurile organizatorice necesare în vederea asigurării securității datelor cu caracter personal, protejării împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate, vă rugăm să vă adresați la tel. 0721555584 sau la adresa de e-mail: office@huse.ro

Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

Conținutul site-urilor deținute de L.C.A. Automotive SRL (logouri, imagini statice, imagini dinamice, reprezentări stilizate, text si/sau conținut media etc.) nu pot fi utilizate si/sau publicate decât cu acordul scris expres al L.C.A. Automotive SRL.

Informaţii de contact

L.C.A. AUTOMOTIVE SRL,  persoană juridică română , având sediul social in România, Arad, str. Csiki Gergely nr. 3 , ap.1, având număr de ordine în Registrul Comerțului J02/388/25.02.2005, cod unic de inregistrare fiscala R017291567. 

Tel. +40721555584   e-mail : office@huse.ro

L.C.A. Automotive SRL este deținătoarea domeniilor web www.huse.ro , www.huzatok.hu , www.coprisedili-auto.it , www.seatcovershop.co.uk , www.seatcovershop.eu 

Termenii si Conditiile site-urilor deținute de L.C.A. Automotive SRL pot fi modificați oricând de către L.C.A. Automotive SRL, aceștia trebuind a fi respectați de catre clienți/ cumpărători de la data afișării în site-uri .Acceptarea Termenilor si Condițiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkbox-ului corespunzător din site

Conditii de livrare in Romania

Durata de livrare:

Costul transportului:

La acest cost se adaugă 7 lei în cazul în care se achită ramburs și 18 lei în cazul metrajelor rulate pe tub de carton. Prețurile includ TVA.

Compania DPD asigură livrarea coletelor în zilele lucrătoare, intre orele 09.00 si 17.00.
Livrarea se va face la adresa specificată de dumneavoastra.