Termeni si condiții


Achiziţia

După efectuarea unei comenzi, ea va fi confirmată telefonic, iar cumpărătorul are posibilitatea modificării conținutului acesteia.

În cazul produselor executate la comanda cumpăratorului (huse auto fabricate la comandă), acesta are posibilitatea să modifice comanda in 2 zile lucrătoare, după acest termen comanda urmănd a fi trimisă spre execuție.

Comenzile făcute prin intermediul site-urilor web deținute de L.C.A. Automotive SRL sunt supuse regulilor contractelor la distantă, L.C.A. Automotive SRL având calitatea de vănzător, iar clientul care plasează comanda calitatea de compărător.  

Preţurile

Toate preţurile includ TVA, iar costurile expediției  sunt prezentate mai jos. Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile ca urmare a schimbării cursului de schimb sau a situaţiei de pe piaţa mondială a metrajelor.

Garanții

Toate produsele comercializate de către L.C.A. Automotive SRL sunt în concordanta cu declarațiile de conformitate de la producătorii de materii prime, standardele aplicabile în domeniu și normativelor interne, precum si cu cerințele clientului specificate/validate în comandă. 

Produsele văndute și livrate de L.C.A. Automotive SRL nu produc impact negativ asupra mediului și îndeplinesc parametrii de calitate specificați în documentația tehnică. 


Returnarea

·        În cazul in care produsul nu corespunde cu specificațiile din comandă, L.C.A. Automotive SRL are obligația de a aduce produsul la specificațiile din comandă prin modificare sau înlocuire, iar dacă acest lucru nu este posibil clientul are posibilitatea de a returna produsul, restituiindu-i-se integral valoarea acestuia.

          În acest caz, L.C.A Automotive SRL va trimite curierul pentru ridicarea produsului, iar cheltuielile de transport vor fi suportate de L.C.A. Automotive SRL.

·        Condiții pentru returnarea produselor:

                  1. Produsele executate după specificațiile prezentate de client sunt exceptate de la condițiile de  returnare, în conformitate cu legislația din Romania.
                  2. Celelalte produse, care nu sunt realizate la comanda clientului, pot fi returnate în baza unei solicitări scrise din partea acestuia. Acestă cerere trebuie făcută în maxim 14 zile de la data intrarii in posesie a produsului. PFA-urile și persoanele juridice nu beneficiaza de dreptul de retur în 14 zile . În acest caz, cheltuielile de transport sunt suportate de către client. Clientul este responsabil pentru pierderea sau daunele aduse produselor care sunt returnate către L.C.A. AUTOMOTIVE SRL. Adresa de returnare este disponibilă in sectiunea Contact. Returnarea se consideră a fi finalizată în momentul în care produsele returnate au fost primite si examinate. După finalizarea unei returnări, banii se vor restitui în termen de 10 zile.
Nereturnarea produselor in conformitate cu termenii si conditiile menționate mai sus și cu perioada relevanta pentru returnare este considerată a fi echivalentă cu acceptarea produselor.

Fără TVA pentru companiile din UE

Companiile care sunt înregistrate ca plătitoare de TVA într-o ţară UE, alta decât România, şi care pot prezenta un număr valabil de înregistrare ca plătitoare de TVA conform modelului UE, nu vor trebui să plătească TVA. Preţurile de pe site-ul web sunt afişate cu TVA inclus, iar factura o vom emite scazand TVA-ul de 20% existent în prezent in România.  Livrarea se va face la adresa companiei.

Pentru a verifica dacă un număr de înregistrare ca plătitor de TVA este valabil, puteţi consulta legătura de mai jos: 
http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/

Transfer bancar

Puteţi transfera banii direct în contul nostru bancar. Suma trebuie plătită integral în termen de 5 zile, altfel comanda dvs. va fi anulată. Menţionaţi întotdeauna numărul comenzii dvs. atunci când efectuaţi o plată. Vă vom trimite de îndata produsele aflate pe stoc, sau le vom lansa in fabricație pe cele care urmează a fi executate la comandă.


Deteriorările produse la transport

Deteriorările vizibile ale produselor trebuie comunicate direct către GLS, la primirea coletului. Deteriorările ascunse, produse din cauza  transportului, trebuie comunicate GLS imediat ce acestea sunt descoperite.

.

Produsele care nu sunt primite de client şi ne sunt returnate

Pentru produsele comandate și achitate, care nu sunt acceptate,  sau ne sunt returnate, deoarece clientul nu a fost găsit după mai multe încercări de livrare, se va percepe o taxă de administrare, egala cu cheltuielile de transport..


Confidenţialitatea în tratarea informaţiilor personale

La efectuarea unei comenzi sau la înregistrarea dvs. drept client, compania își rezervă dreptul de a stoca informații cu caracter personal. Clientul acceptă oferirea acestor informații, ele fiind necesare în vederea finalizării și gestionării optime a comenzii și pentru oferirea de servicii de calitate. L.C.A. Automotive SRL se obligă să nu divulge niciuna din informațiile personale către terțe parți. Conform cerințelor din legislația română pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată si completată, L.C.A. Automotive SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță, și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de dvs..

 

Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

Conținutul site-urilor deținute de L.C.A. Automotive SRL (logouri, imagini statice, imagini dinamice, reprezentări stilizate, text si/sau conținut media etc.) nu pot fi utilizate si/sau publicate decât cu acordul scris expres al L.C.A. Automotive SRL


Informaţii de contact

L.C.A. AUTOMOTIVE SRL,  persoană juridică română , având sediul social in România, Arad, str. Csiki Gergely nr. 3 , ap.1, având număr de ordine în Registrul Comerțului J02/388/25.02.2005, cod unic de inregistrare fiscala R017291567. 

Tel. +40721555584   e-mail : office@huse.ro

L.C.A. Automotive SRL este deținătoarea domeniilor web www.huse.ro , www.huzatok.hu . www.coprisedili-auto.it 


Termenii si Conditiile site-urilor deținute de L.C.A. Automotive SRL pot fi modificați oricând de către L.C.A. Automotive SRL, aceștia trebuind a fi respectați de catre clienți/ cumpărători de la data afișării în site-uri .Acceptarea Termenilor si Condițiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkbox-ului corespunzător din site

 

.

Conditii de livrare in Romania

Compania GLS asigură livrarea coletelor în zilele lucrătoare, intre orele 09.00 si 17.00.
Livrarea se va face la adresa specificată de dumneavoastra.


Durata de livrare:

Costul transportului:

La acest cost se adaugă 7 lei în cazul în care se achită ramburs și 18 lei în cazul metrajelor rulate pe tub de carton. Prețurile includ TVA.
Informații suplimentare privind transportul gasiți la   https://gls-group.eu/RO/ro/gtc